Honda Moto
TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Accesarea si utilizarea site-ului Honda Trading Romania (numita in continuare pe scurt HTRO) face subiectul politicii de mai jos cat si a legilor in vigoare.
Honda Trading Romania garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Honda, in concordanta cu legislatia privind protectia datelor personale in vigoare.
Paginile de internet Honda Trading Romania pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. HTRO respecta dreptul dumneavoastra la intimitate si va garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dumneavoastra si in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
Site-urile detinute de HTRO contin informatii asupra produselor si asupra retelei de distributie a HTRO. Imaginile cu produsele Honda si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ, imaginile si/sau culorile pot diferi, in realitate. Dotarile optionale, anumite accesorii pot fi disponibile contra cost.
HTRO isi rezerva toate drepturile sa faca orice modificare asupra produselor pe care le comercializeaza in orice moment si fara preaviz informatiile, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale
Va rugam sa consultati un dealer autorizat Honda pentru a putea fi cel mai corect informat asupra dotarilor modelelor care va intereseaza.
Toate materialele din acest site sunt proprietatea HTRO si protejate de legea copyright-ului. Vizitatorii pot utiliza informatiile din acest site doar in scop personal si nu in scop commercial; reproducerea , modificarea, republicarea anumitor elemente, partial sau total, sunt interzise fara acordul scris la HTRO.