Honda Moto
Termeni și condiții de utilizare

Accesarea si utilizarea site-ului Honda Trading Romania (numita in continuare pe scurt HTRO) e subiectul politicii de mai jos cat si a legilor in vigoare.

Honda Trading Romania garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Honda, in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Datele personale funizate pe site-urile Honda Trading Romania sunt utilizate ca parte din procedura contractuala pentru a va procesa solicitarile. In plus, datele dumneavoastra pot fi folosite in scopul inregistrarii, participarii la trageri la sorti si/sau la trimiterea de brosuri informative si newsleters. Datele dumneavoastra pot fi transferate catre alte filiale Honda Trading Romania. Honda Trading Romania este operator de date cu caracter personal, cu prelucrarea numarul: 12227

Paginile de internet Honda Trading Romania pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Firma noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si va garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra.

Site-urile detinute de Honda Trading Romania ( HTRO) contin informatii asupra produselor si asupra retelei de distributie a Honda Trading Romania. HTRO isi rezerva toate drepturile de a modifica in orice moment si fara preaviz informatiile despre produsele din acest site.

Datele, descrierile si imaginile au valoare informativa. Honda Trading Romania isi rezerva dreptul sa faca orice modificare asupra produselor pe care le comercializeaza. Va rugam sa consultati un dealer autorizat Honda pentru a putea fi cel mai corect informat asupra dotarilor modelelor care va intereseaza.

Toate materialele din acest site sunt proprietatea HTRO si protejate de legea copyright-ului. Vizitatorii pot utiliza informatiile din acest site doar in scop personal si nu in scop commercial; reproducerea , modificarea, republicarea anumitor elemente, partial sau total, sunt interzise fara acordul scris la HTRO.