CB 500 X

preț 6.850 € (tva inclus)
Grand Prix Red

Honda Trading România S.R.L. și dealerul pe care l-ați selectat vor prelucra datele dumneavoastră, strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal ..citeste mai mult

Dorim să vă oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor dumneavoastră specifice. Prin urmare, vă rugăm să vă dați consimțământul ..citeste mai mult

Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

CB 500 X
Sumar
Aventura începe
Inspirat de Africa Twin, noul CB500X este o motocicletă pentru cuceritorii de drumuri, ce îmbină liniile neîmblânzite cu o postură agresivă și o cursă plină de confort. Modelul este propulsat de un motor puternic, agil și eficient, perfect pentru explorare, cu 47 CP și cuplu maxim de 43 Nm @ 6500 rpm, cu acceleratie imbunatatita. Înălțimea până la șa este de 830 mm, oferind o poziție relaxată cu vizibilitate și control excelente.
Libertate deplină
Proiectat pentru a face față oricărui tip de teren, noul CB500X este echipat cu o roată față mărită la 19", gardă la sol îmbunătățită pentru teren accidentat, cadru-diamant de oțel, ghidon cu flexibilitate mărită pentru manevrabilitate și u-turns, iar componentele grele sunt grupate către centru pentru o manevrabilitate excepțională. Modificările nu sunt însă doar de design; cu o suită modernă de tehnologii cum ar fi, printre altele: ambreiajul anti-alunecare, pentru tracțiune sporită chiar și la frânare, frână puternică cu 2 pistoni și ABS cu dublu canal. Rezultatul este un vehicul care te poate duce oricând acolo unde vrei să ajungi.
Proiectat pentru tine
Aventura și extazul nu exclud neapărat confortul. Noul CB500X oferă o postură confortabilă de condus, iar furca telescopică de 41mm și suspensia spate Pro-link Monoshock, optime pentru teren accidentat, sunt ajustabile pentru încărcare. Deasupra ghidonului cu mânere conice pentru manevrabilitate se află un Display LCD intuitiv, ce proiectează toate informațiile de care ai nevoie direct în linia ta vizuală. Iluminare full-LED oferă o prezență premium, remarcabilă, dar în același timp ofera și o vizibilitate sporită, iar în spatele motocicletei, stopurile de urgență automate vă vor proteja în cazul unei frânări neașteptate. Nu în ultimul rând. sistemele premium Honda Ignition Security System anti-furt, încuietorile consolidate și cilindrii de cheie fortificați vă vor ține motocicleta în siguranță.
CB 500 X
specificatii si motorizari
specificatii si motorizari CB 500 X
PRET 6.850 €
Tip Motor SOHC - 2 cilindri (Paralel), 4 timpi
Capacitiate cilindrica 471
Putere (CP / RPM) 48 / 8,600
Cuplu motor (Nm / RPM) 43 / 6,500
Consum carburant (l/100km) 3.6 l/100 km
Capacitate rezervor ulei (litri) 3.2
Aprindere Gestionat Electronic
Sistem alimentare PGM-FI - Injectie electronica
Ambreiaj Multi-disc, umed
Tip transmisie Lant cu O-ring
Cutie viteze 6 trepte
Sistem de control al cuplului Honda (HSTC)2 Standard
Tip sasiu Diamond - Otel
Greutate la gol
Greutate la plin 197
Capacitate rezervor 17.7
Lungime x Latime x Inaltime (mm) 2,155 x 825 x 1,410
Ampatament (mm) 1.445
Inaltime sa (mm) 830
Garda la sol (mm) 180
Tip sistem ABS ABS 2 canale
Frana fata Disc 310 mm, hidraulic, etrier dual-piston, (ABS)
Frana spate Disc 240 mm, hidraulic (ABS)
Jante fata 19M/C x MT 2.5
Jante spate 17M/C x MT 4.5
Anvelope fata 110/80 R19 M/C
Anvelope spate 160/60 R17 M/C
Suspensie fata Furca telescopica cu preincarcare ajustabila (41mm)
Suspensie spate Mono-amortizor Prolink cu preincarcare ajustabila in 5 trepte
Instrumente Slipper clutch
Far LED
Stopuri LED
Semnalizatoare LED
Baterie 12V/7.4AH
Securitate HISS